Ukiran Buah, Ukiran Sayur - Kelas Intensif, Meja Pengantin, Hantaran, Pulut Kuning

By: ZT CARVE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Dec-2008 04:27 Email | Share | Bookmark
CARVING KNIFE FOR SALE

Pelanggan yang dihormati,

ZT Carve ada menjual pisau yang digunakan untuk mengukir buah dan sayur. Pisau ini kami tempah khas memandangkan ia tiada di pasaran tempatan.

Idea menempah pisau ini juga sebenarnya bermula apabila ada pelanggan kami yang mengadu mereka susah untuk mendapatkan pisau carving yang terbaik di pasaran. Mereka hanya pernah melihat sebilah carving knife jenama K*W*. Sejak itulah, chef Meezan mengambil inisiatif untuk merekabentuk pisau ini dan menempah khas buat pelanggan ZT Carve.

Set Basic Carving Knife terdiri daripada 3 jenis pisau iaitu Paring Knife, Short-Blade Carving Knife dan Long-Blade Caving Knife. Ketiga-tiga jenis pisau ini mempunyai fungsi yang berbeza. Set ini amat sesuai bagi mereka yang baru hendak mencuba mengukir buah dan sayur.

Professional Carving Knife pula sesuai bagi mereka yang sudah ada asas mengukir buah. Pisau ini amat digemari oleh Chef Meezan kerana ia sangat membantu beliau menghasilkan ukiran yang halus dan lebih terperinci.

U and V Garnishing Tools adalah sejenis alat yang digunakan untuk menghasilkan bentuk U atau V pada kelopak/corak pada buah dan sayur dalam pelbagai saiz. Dengan menggunakan alat ini, anda boleh menghasilkan corak yang sekata saiznya.View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net